Werkervaring - Verhoef Interieurbouw

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkervaring

Mijn naam is Harm Verhoef en ik woon met mijn vrouw en kinderen in het mooie Putten in de provincie Gelderland.
Ik ben eerder een doener dan een prater maar ik snap dat u graag iets meer wilt weten over mij, zodat u weet met wie u zaken doet.

Op 16 september 2004 ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig ondernemer. Sindsdien werk ik met veel plezier voor mezelf en maak ik graag mooie dingen voor mijn klanten.

Voordat ik voor mijzelf begon, heb ik bij diverse werkgevers gewerkt.
Zo ben ik in Noorwegen geweest om bij te dragen aan de realisatie van het interieur  van een restaurant/discotheek.
Verder heb ik in Polen gewerkt. In Polen heb ik diverse mensen opgeleid om meubels te maken en heb samen met poolse medewerkers de totale inrichting voor een hotel/restaurant gemaakt.

Bij mijn 3e werkgever maakte ik voornamelijk complete keukens op maat. Ook het spuitwerk van de keuken en het installeren van de keuken bij de klant behoorde tot de werkzaamheden.

Mijn laatste werkgever was een tegelzetbedrijf. Voor deze werkgever heb ik badkamers en keukens betegeld, gerenoveerd en complete badkamers gemonteerd.

Aangezien ik ruim 20 jaar werkervaring heb, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om met goede materialen en betrouwbare leveranciers te werken.
Bij voorkeur overleg ik samen met u welke materialen er nodig zijn en houd ik de bestelling onder eigen regie. Te vaak is gebleken dat goedkoop uiteindelijk duurkoop werd.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu